Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Manja Peters en ik ben 43 jaar oud. Van kinds af aan heb ik veel verschillende sporten beoefend. Vooral zelfverdedigingssporten vond ik erg interessant. Tijdens mijn opleiding CIOS voor sport en beweging ben ik naast sportdocent ook afgestudeerd als docent zelfverdediging. Daar maakte ik onder andere kennis met de sport boksen. Na een aantal reisavonturen in het buitenland en een studie hbo Vrijetijdskunde ben ik naast mijn werk fanatiek gaan trainen bij boksvereniging NABA in Nijmegen. Ik heb op nationaal en internationaal niveau gebokst en ben twee keer Nederlands kampioen geworden. In deze periode was voeding en een goede gezondheid erg belangrijk voor mij. Ik ben me toen meer gaan verdiepen in diëten en welke voeding het beste voor mij is. Om mij verder te ontwikkelen heb ik de opleiding gewichtsconsulent gevolgd en afgerond. Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van (sport)voeding, leefstijl, weerbaarheid en agressieregulatie.

 

Ook in het werkveld heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Ik heb bij verschillende recreatie- en fitnessbedrijven gewerkt en een aantal leerzame jaren bij Sportservice Nijmegen als sportdocent en projectmedewerker. Mijn doel was onder andere om kinderen te stimuleren en motiveren om meer te gaan bewegen en sporten. Naast gewichtsconsulent en personal trainer werk ik nog parttime als pedagogisch medewerker en docent boksen en zelfverdediging.

 

Ik heb zelf ervaren wat een gezonde leefstijl voor je kan betekenen, hoeveel beter je erdoor voelt en meer energie je ervan krijgt. Zelfverdediging en boksen hebben mij veel zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gegeven. Ik wil graag al mijn kennis en ervaringen op het gebied van voeding, sport, fitness, kracht, conditie, mindfulness, boksen en andere zelfverdedigingssporten met je delen.

 

 

 

Ik wil je graag helpen bij het bereiken van jouw doelen