Werkwijze en tarieven

Werkwijze

 

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek vertel ik meer over wat de mogelijkheden zijn en mijn werkwijze. We bespreken wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Intake

Het eerste gesprek duurt ongeveer een uur. Bij het eerste consult verzamel ik informatie over je persoonlijke gegevens, klachten, wensen, verwachtingen en doelen. Ook bespreken we samen je huidige voeding-,  beweging- en leefgewoonten.

Daarnaast vindt er een uitgebreide lichaamsanalyse plaats waarbij je gewicht, vetpercentage, vetvrije massa, tailleomvang, BMI en ruststofwisseling (de hoeveelheid calorieën die je verbrandt in rust per 24 uur) worden gemeten. Zo krijg je direct inzicht in je lichamelijke gezondheid. Aan de hand van deze gegevens en rekening houdend met je wensen en doelen maak ik een persoonlijk behandelplan met daarin onder andere een voedingsadvies en een beweegadvies.

Consulten

Er vindt elk vervolgconsult een nieuwe lichaamsanalyse plaats en we bespreken de voortgang en eventuele knelpunten. Aan de hand van het persoonlijke behandelplan wordt per consult dieper ingegaan op voeding, beweging en/of weerbaarheidstraining. Door middel van informatie geven en voorlichting, praten, opdrachten uitvoeren, training en begeleiding proberen we tot een succesvolle behandeling te komen zodat jij je gestelde doelen kunt bereiken.

De consulten en trainingen kunnen bij je thuis plaatsvinden. Ik heb ook een trainingslocatie: Kamerling Onnestraat 37, Nijmegen. Deze is volledig uitgerust voor weerbaarheid- bokstraining, krachttraining en conditietraining.

 

 

Tarieven

 

 

Kennismakingsgesprek: gratis

 

 

Intake gesprek: € 62,50

60 min.  inclusief meting, behandelplan en weekmenu

 

Consult: € 32,50

30 min.

 

Losse training: € 52,50

45 min.

 

 

Ook geef ik voedingsadviezen, voorlichting, workshops en weerbaarheidstrainingen op locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten kunt u contact met mij opnemen.

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden gewichtsconsulent